Últim dia per modificar les dades a la borsa

Avui, 10 de maig, acaba el període extraordinari de modificació de dades de la borsa.

El termini, de 3 dies, s’ha establert per tal que els interins i interines del sistema puguem modificar les peticions tenint en compte que entrarà en funcionament una segona adjudicació diària (coneguda com a segon algoritme) als ST de Lleida, Barcelonès i Baix Llobregat i al Consorci d’Educació de Barcelona. Els canvis que s’hi introdueixen tenen efectes immediats.

Del 14 al 23 de maig, coincidint amb el període de peticions d’adjudicacions d’estiu del personal interí, s’obrirà un nou període per modificar les dades de cara al curs vinent, 24/25. A més, a partir de l’1 de setembre del 2024 es podran modificar en qualsevol moment les dades de la borsa, ja no hi haurà terminis de modificació de dades.

El 15 de maig es publicarà el llistat provisional amb el nou ordre de número de la borsa amb el càlcul del número de tots els integrants. El càlcul es farà tenint en compte el temps treballat que consti a la base de dades del Departament a dia 8 de maig. Posteriorment, després d’un termini de reclamacions, cap a mitjans de juny, es publicarà el llistat definitiu amb els números definitius de tots els integrants de la borsa.

Accedeix a l’aplicatiu al següent enllaç.

modifcicació de dades borsa

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes