Premsa

USTEC i CGT convoquen vaga dijous per reclamar la reclassificació professional del personal d’atenció educativa – La Mañana

USTEC i CGT convoquen vaga dijous per reclamar la reclassificació professional del personal d’atenció educativa – La Mañana

La portaveu nacional d’USTEC, Iolanda Segura, ha apuntat que la reclassificació ja hauria d’estar implementada perquè així ho recullen diferents normatives legislatives. “És una manca de voluntat el fet que no es reclassifiqui aquest personal”, ha lamentat.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes