Comunicat

Aclariments sobre la competència digital docent

L’administració ens ha enviat una sèrie d’aclariments sobre la competència digital docent, són els següents:

L’acreditació de la competència digital docent està regulada a escala estatal i catalana i es pot consultar en aquest enllaç.

La informàtica i la competència digital docent no són el mateix. El fet d’haver fet classes d’informàtica no acredita cap nivell de competència digital docent (normativa estatal).

No obstant això, sí que és possible demanar l’acreditació d’un B2 si s’és docent de l’especialitat d’informàtica (507, 627 o 722) amb un certificat de direcció que acrediti que s’ha impartit docència fent ús de les tecnologies digitals (Resolució ENS/1128/2016, de 26 d’abril, dels perfils professionals dels llocs de treball específics en centres educatius públics dependents del Departament d’Ensenyament i el procediment de capacitació professional per ocupar-los).

També es pot acreditar un nivell C1 o B2 si s’ha exercit de coordinador/a digital (2 cursos) o es té el perfil digital.

Per últim, és possible demanar l’acreditació d’un B1 o B2 amb 60h o 70h de formació en tecnologies digitals. Cal un certificat de la direcció del centre que acrediti la realització d’activitats docents amb aplicació de les tecnologies digitals (Resolució de 3 de febrer de 2023).

D’altra banda, cap titulació universitària acredita cap nivell de competència digital docent per si mateixa.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes