Recordant Pete Seeger: Una trobada per canviar el món

Pete Seeger va ser un cantautor i activista americà que va ser una icona del folk i de la defensa dels drets socials, que va transmetre a través de les seves cançons.
L’Associació Amics de Pete Seeger de Catalunya ha convocat una nova edició de la trobada ‘Encara podem canviar el món’, en la qual centenars de persones es reuniran a Benifallet per cantar i navegar pel riu en l’aniversari del cantant estatunidenc Pete Seeger.
USTEC·STEs (IAC) donem suport als actes, tot reconeixent la tasca de Seeger en l’àmbit educatiu i recordant-lo com a mestre i model de Xesco Boix, personatge clau en l’educació i l’entreteniment de milers d’infants i adolescents catalans.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes