Comunicat

Permisos

El Departament informa: període extraordinari de reducció de jornada per interès particular per a interins i funcionaris en pràctiques aquest juliol

A la segona quinzena de juliol s’obrirà un període per tal que el personal interí que ocupi una vacant a jornada sencera i els funcionaris en pràctiques que estiguin interessats a demanar la reducció de jornada per interès particular, puguin sol·licitar-la. Aquesta informació consta al portal de centre. Pel que fa al portal ATRI, hi ha la previsió que quan s’obri el termini extraordinari durant el mes de juliol, estigui actualitzat.

NOVETAT: Aquesta reducció de jornada fins ara només la podia gaudir el personal funcionari de carrera i en pràctiques i ara la podrà gaudir també el personal interí que tingui vacant en jornada sencera.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes