AVÍS‼️ ADJUDICACIONS D’ESTIU
Qui ha d’omplir la pantalla d’opció de confirmació de la proposta de centre com a interí?

⚠️MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ‼️

Aquesta pantalla només és per les persones interines aspirants a les OPOSICIONS ORDINÀRIES que ara participaran a les adjudicacions com a persones INTERINES i que si són seleccionades, passaran a ser funcionàries en pràctiques a dia 1 de setembre. Se’ls demana que, en cas de rebre una proposta de centre com a interina, confirmin si la volen mantenir si són seleccionades a les oposicions i passen a ser funcionàries en pràctiques a dia 1 de setembre.

👉 Aquesta pantalla l’hauran de complimentar a la seva sol·licitud que hauran d’omplir en el termini de presentació de la sol·licitud individual dels seleccionats a les oposicions ordinàries, que serà el 19 i 20 de juny de 2024.

pantalla-inici-adj-estiu

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes