Normativa

Resolució sobre la selecció de centres per a estades formatives internacionals per l’alumnat i professorat durant el curs 2023-2024

Aquesta normativa es refereix a la selecció de centres educatius que podran oferir estades formatives a l’alumnat i professorat durant el curs acadèmic 2023-2024, en el context dels consorcis de mobilitat KA121 i KA131. La normativa estableix el procediment per a que els centres de la Generalitat de Catalunya i d’escoles agràries participin en aquesta oportunitat de mobilitat internacional.

  1. Publicació i termini de sol·licituds: La convocatòria es va obrir el 24 de gener de 2024 i es va publicar a la intranet el 26 de gener. Els centres educatius van tenir fins al 12 de febrer de 2024 per a presentar les seves sol·licituds.
  2. Procediment de selecció:
    • Llista provisional i període d’al·legacions: Es va publicar una llista provisional el 23 de febrer, i els centres van tenir fins al 1 de març per a presentar al·legacions.
    • Valoració i llista definitiva: Una comissió de valoració va revisar les sol·licituds i al·legacions per a elaborar la llista definitiva de projectes seleccionats i exclosos.
  3. Resultat de la selecció:
    • Centres seleccionats: Els centres que han estat definitivament seleccionats per a participar en les estades formatives consten a l’Annex 1 de la resolució.
    • Llista d’espera: Hi ha centres que no han estat seleccionats inicialment però que queden en una llista d’espera, detallats a l’Annex 2.
    • Reserva: Alguns centres queden com a reserva en cas que es produeixin baixes o es disposi de més recursos, i aquests figuren a l’Annex 3.
    • Centres exclosos: Els centres que no compleixen els requisits o que no han estat seleccionats per altres motius són exclosos i aquests es llisten a l’Annex 4.
  4. Notificació: La resolució s’ha notificat als centres interessats mitjançant la seva publicació a la intranet.

Aquesta iniciativa busca fomentar l’experiència internacional i l’aprenentatge en un context pràctic per a l’alumnat i el professorat, potenciant les seves habilitats a través de l’exposició a diferents entorns professionals i educatius a l’estranger.


PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes