DOGC

Normativa

DOGC: Resolució sobre les reduccions de jornada del personal docent

La RESOLUCIÓ EDU/1327/2024, publicada el 19 d’abril de 2024, actualitza el procediment d’autorització per a les reduccions de jornada per al personal funcionari docent, anul·lant les normatives anteriors (ENS/1031/2014 i ENS/559/2016). Aquesta nova resolució defineix detalladament els criteris i el procediment per sol·licitar aquestes reduccions, tant per motius personals com professionals.

Els casos en què es pot sol·licitar una reducció de jornada inclouen la cura de fills menors de dotze anys, cura de persones amb discapacitat, assistència a víctimes de violència de gènere, i altres situacions particulars com afectacions per activitat terrorista. La resolució també especifica que les reduccions de jornada són ajustables segons les necessitats del centre educatiu i que poden concentrar-se en 3, 4 o 5 dies setmanals, depenent de l’organització interna de cada centre.

Les persones interessades han de presentar la seva sol·licitud a través del portal ATRI, amb una antelació mínima de quinze dies abans de l’inici de la reducció. Aquestes reduccions són generalment concedides fins a la finalització del curs escolar o fins al final del motiu que les ha originat. La resolució també remarca que durant el període de reducció, els docents han d’assistir a totes les activitats obligatòries del centre, com reunions de coordinació i avaluacions.


RESOLUCIÓ EDU/1327/2024, de 19 d’abril, sobre el procediment d’autorització de reduccions de jornades al personal funcionari docent.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes