DOGC

Normativa

DOGC: Actualització de la Llista de Candidats Seleccionats per a la Funció Pública Docent

La Resolució EDU/1329/2024, publicada el 19 d’abril de 2024, modifica les llistes anteriors de candidats seleccionats per ingressar a la funció pública docent a través del concurs excepcional de mèrits, segons les convocatòries anteriors (Resolució EDU/2563/2022 i Resolució EDU/2197/2023). Aquesta modificació s’ha realitzat per actualitzar les llistes en resposta a renúncies, baixes, i recursos administratius resolts.

Detalls Clau de la Resolució:

  1. Publicació de Llistes Actualitzades: S’han publicat llistes revisades que inclouen els noms dels candidats seleccionats, per cossos i especialitats, després d’avaluar recursos administratius i considerar baixes i renúncies.
  2. Verificació de Requisits: El Departament d’Educació ha revisat si els candidats seleccionats compleixen tots els requisits necessaris. Els que no compleixin aquests requisits no podran ser nomenats.
  3. Data Efectiva: La presa de possessió de les destinacions adjudicades es va efectuar el 1 de setembre de 2023.

Accions Subsequents:

  • Es poden presentar recursos contenciosos administratius contra aquesta resolució dins de dos mesos des de la seva publicació.
  • Alternativament, es pot optar per un recurs de reposició dins d’un mes des de la publicació.

Aquesta resolució és important per a tots els participants en el procés selectiu excepcional de mèrits i ajuda a assegurar la transparència i equitat en la selecció de candidats per a la funció pública docent.


RESOLUCIÓ EDU/1329/2024, de 19 d’abril, per la qual es modifica la Resolució EDU/2197/2023, de 19 de juny, per la qual es fan públiques les llistes de persones aspirants seleccionades en el concurs excepcional de mèrits per a l’ingrés a la funció pública docent, convocat per la Resolució EDU/2563/2022, de 16 d’agost.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes