Instruccions sobre l’adjudicació de destinacions provisionals

RESOLUCIÓ EDU/1205/2024, d’11 d’abril, per la qual es dicten les instruccions sobre l’adjudicació de destinacions provisionals amb efectes d’1 de setembre de 2024 per al personal funcionari de carrera en pràctiques i interí dels cossos docents i sobre els desplaçaments forçosos per modificació de les plantilles dels centres i serveis educatius públics dependents del Departament d’Educació.

En resum aquesta resolució para sobre:

  • El procediment general d’adjudicació de destinacions provisionals a llocs de treball de dedicació completa amb efectes d’1 de setembre de 2024, per al personal funcionari de carrera, en pràctiques i interí del cos de mestres i dels cossos d’ensenyaments secundaris.
  • El procediment d’adjudicació de destinacions provisionals de personal interí a llocs de mitja dedicació amb efectes d’1 de setembre de 2024.
  • El procediment referit al professorat amb pèrdua de destinació definitiva per modificació de plantilles en centres i serveis educatius, amb efectes d’1 de setembre de 2024.
  • Adjudicar destinació provisional amb efectes d’1 de setembre de 2024, per la durada del mandat, a nous directors i directores amb nomenament en el càrrec amb data 1 de juliol de 2024 en centres on no tenen la destinació definitiva.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes