MESA TÈCNICA D’INCLUSIVA 10 d’abril de 2024

Continua el bloqueig per part del Departament a l’hora d’avançar en qüestions que porten temps sobre la taula. Ara el pretext és la situació política i pressupostària, però en realitat no hi ha voluntat política.

No hi ha voluntat d’habilitar les auxiliars d’educació especial (AEE) com a educadores/es d’educació especial (EEE).

No hi ha voluntat per internalitzar el servei de monitoratge (vetlladors/es), ans al contrari, ens parlen de licitacions previstes per al 25-26.

Persisteix, però, la voluntat vers la privatització i la precarització dels recursos.

Pel que fa a l’atenció de les NEE en l’etapa 0-3, només donen engrunes i queda en mans del monitoratge. No hi ha voluntat per incloure personal tècnic propi (educadors/es d’educació especial i fisioterapeutes), ni tampoc d’establir mesures universals com seria la baixada de ràtios o la sistematització de la parella educativa en tots els nivells.

PROU EXCUSES!!! Ha arribat l’hora de dir prou i mobilitzar-nos!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes