Congrés Internacional i curs de formació: “Capitalisme digital i educació a l’era de la IA”

🌐 Congrés Internacional i curs de formació: “Capitalisme digital i educació a l’era de la IA”.

📅 24-25 d’abril de 2024 a la Universitat de Barcelona (campus Mundet).

Organitza: USTEC·STEs (IAC) i GREPPS (UB)

Col·laboradors: Universitat de Barcelona, RELAAAPE, AEI

Com afecta el procés de transformació digital en els processos de privatització de l’educació pública? Quin és el paper del filantrocapitalisme en els organismes de governança que dicten les polítiques educatives públiques del país? Com funcionen els processos de control a través de les dades?

Davant l’onada acrítica sobre la digitalització de les aules i l’oportunitat de negoci per les grans corporacions, cal crear espais de debat, reflexió i denúncia que ens portin a posar propostes alternatives sobre la taula.

El període d’inscripció serà del 8 al 19 d’abril: http://www.ub.edu/gidp-matice/faces/formatice?curs=59456

La participació és gratuïta i l’assistència comptarà com a curs de formació reconeguda de 20h. Recordeu que podeu sol·licitar via ATRI  el permís ‘Assistir a activitats de formació’: https://www.sindicat.net/permisos/#p21 / https://espai.educacio.gencat.cat/Personal/Solicituds-tramits/Permisos-docents/Pagines/Formacio.aspx

No te’l pots perdre!

 

ponències IA

 

capitalisme digital i educació en gran

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes