DOGC: Resolució per la qual es modifica la Resolució que nomenen els tribunals del concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats.

La Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics ha realitzat modificacions en la composició dels tribunals del concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats.

Aquest concurs va ser inicialment convocat per la Resolució EDU/4103/2022, del 23 de desembre de 2022.

Les modificacions es deuen a sol·licituds d’abstenció i renúncies per causes de força major, requerint la substitució de membres en els tribunals especificats.

Aquestes accions s’han pres en conformitat amb les bases de la convocatòria, que preveuen la substitució de membres dels tribunals en casos justificats d’abstenció, renúncia o força major.


Resolució per la que es modifica la Resolució que nomenen els tribunals del concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/4103/2022.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes