Exigim a la consellera Simó un nou acord de reversió de retallades no supeditat als pressupostos i que reconegui el deute dels sexennis.

A la mesa celebrada el 21 de març, USTEC·STEs (IAC) hem denunciat novament la situació en la qual es troba la negociació de les condicions laborals. Un cop els pressupostos de la Generalitat han quedat sense aprovar i s’ha convocat eleccions al Parlament de Catalunya, l’acord signat el 25 de gener per part de l’administració, CCOO i UGT ha quedat sense efecte, i és per això que des del nostre sindicat hem demanat: 

1- La convocatòria d’una mesa urgent per abordar la millora de les condicions laborals. És necessari signar un nou acord que no estigui vinculat a l’aprovació dels comptes de la Generalitat i que inclogui la reversió de totes les retallades, incloent-hi el deute dels sexennis, l’equiparació salarial de tot el personal tècnic incloent el dels sectors singulars i la recuperació del poder adquisitiu.  

2- Un compromís públic de la consellera Anna Simó de revertir les retallades. Cal que el govern compleixi la seva paraula i que ho faci abans d’acabar la legislatura. Hi ha els recursos i els mecanismes per fer-ho. 

USTEC·STEs considerem que l’única via per implementar aquest compromís públic és aprovar un decret de reversió de les retallades de l’educació. És per això que des del sindicat iniciem una ronda de contactes amb tots els grups parlamentaris perquè pressionin al Govern i es comprometin a convalidar-lo a la Diputació Permanent del Parlament.

Conscients del moment polític que estem vivint, USTEC·STEs advertim que si no hi ha cap moviment per part de govern, al llarg de les pròximes setmanes anunciarem noves mobilitzacions.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes