Nomenaments

Nomenaments telemàtics previs a la setmana santa

El departament ens continua aixecant la camisa!

Tot i que la normativa de gestió de borsa diu que les substitucions de més d’una setmana es cobreixen des del primer dia, l’administració no dubta en incomplir la normativa ja que els darrers nomenaments es van produir el dia 13 i ja no se’n faran més fins acabat el període no lectiu. Per tant, totes les baixes, permisos i llicències que tinguin lloc a partir del 13 es queden sense cobrir i les ha d’assumir el propi centre.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes