Premsa

USTEC reclama al Govern que reverteixi totes les retallades de condicions laborals a través d’un decret d’urgència – La Vanguardia

USTEC reclama al Govern que reverteixi totes les retallades de condicions laborals a través d’un decret d’urgència – La Vanguardia

El sindicat ha valorat que aquesta ha estat una legislatura negativa per a l’educació pública, marcat per l’etapa de Josep Gonzàlez-Cambray. Ha afegit però que tot i que Anna Simó ha millorat les formes, “ha perseverat en la línia de destrucció de l’educació pública”. “Han estat tres anys perduts”, ha lamentat USTEC en un comunicat.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes