Premsa

Acusan a CCOO y UGT de romper la unidad sindical con un acuerdo “inútil” con Educación – La Vanguardia

Acusan a CCOO y UGT de romper la unidad sindical con un acuerdo “inútil” con Educación – La Vanguardia

Ustec, que es el sindicato mayoritario de profesores, ha argumentado que el rechazo del Parlament a los presupuestos de 2024 “significa que no hay acuerdo para revertir los recortes” y que “no hay regreso de los sexenios, no hay retorno de la equiparación salarial, no hay recuperación de la reducción de 2 horas lectivas de los mayores de 55 años”.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes