Mobilització internacional contra el racisme (16 de març de 2024)

USTEC·STEs (IAC) som membres de la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme UCFR, espai d’entitats, partits i organitzacions socials que s’enfronta a l’extrema dreta i els discursos i agressions racistes i xenòfobes. Fem una crida a participar amb nosaltres a la manifestació de Barcelona, aquest dissabte 16 de març a les 17.00 h a plaça Universitat, que té lloc en el marc de la jornada de mobilització internacional contra el racisme.

16M mani contra el racisme

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes