DOGC: RESOLUCIÓ EDU/620/2024 que modifica la convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent, establint canvis en diversos aspectes

La Resolució EDU/620/2024 modifica la convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent, establint canvis en el desenvolupament de les proves i la presentació de recursos administratius.

Els canvis afecten principalment el procediment d’inici de les proves, la publicitat de les qualificacions i les normatives curriculars aplicables als diferents cossos docents.

Es destaca la necessitat de presentar recursos administratius de manera electrònica, establint un tràmit específic per a aquest propòsit.


RESOLUCIÓ EDU/620/2024, de 4 de març, per la qual es modifica la Resolució EDU/4103/2022, de 23 de desembre, modificada per la Resolució EDU/4221/2023, de 13 de desembre, i per la Resolució EDU/3643/2023, de 27 d’octubre, de convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

icona dogc

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes