BOE

Normativa

BOE: Publicació al BOE del nomenament com a funcionaris de carrera dels seleccionats a les oposicions de 2020.

La Ordre EFD/201/2024, del 28 de febrer, nomena funcionaris de carrera del Cos de Professors d’Ensenyament Secundari, Cos de Professors d’Escoles Oficials d’Idiomes, Cos de Professors d’Arts Plàstiques i Disseny i Mestres de Taller d’Arts Plàstiques i Disseny a les persones seleccionades en el procediment selectiu convocat per Resolució EDU/17/2020, del 13 de gener. El nomenament té efectes a partir del 1 de setembre de 2022.
Els candidats seleccionats van ser declarats aptes i nomenats funcionaris en pràctiques mitjançant Resolució EDU/2837/2021, del 17 de setembre de 2022. El procediment selectiu va ser convocat per Resolució EDU/17/2020, del 13 de gener, pel Departament d’Educació de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Orden EFD/201/2024, de 28 de febrero, por la que, a propuesta del Departamento de Educación de la Comunidad Autónoma de Cataluña, se nombra personal funcionario de carrera del Cuerpo de Profesores de Enseñanza Secundaria, Cuerpo de Profesores de Escuelas Oficiales de Idiomas, Cuerpo de Profesores de Artes Plásticas y Diseño y Maestros de Taller de Artes Plásticas y Diseño, a las personas seleccionadas en el procedimiento selectivo convocado por Resolución EDU/17/2020, de 13 de enero.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes