La transformació de les places de reforç en ampliació de plantilla, l’intent del Departament de solucionar les irregularitats dels contractes precaris de 6 mesos


El Govern ha publicat un Acord per a l’ampliació de plantilla de personal d’atenció educativa a partir de la dotació creada el passat mes de setembre amb contractes de reforç de 6 mesos.

  • Aquesta dotació consta de 61 places, de les quals 39 corresponen a integradors/es socials (INS), 21 a tècnics/ques especialistes d’educació infantil (TEEI) i 1 a educador/a d’educació especial (EEE).
  • El Departament ens ha comunicat que la provisió d’aquestes noves vacants es farà per borsa.

USTEC·STEs (IAC) denunciem que el contracte de reforç és un contracte formalitzat en frau de llei. Per tant, advertim a l’administració contra l’ús i abús de la temporalitat, especialment tenint en compte les recents sentències del TJUE.

Lamentem la manca de consideració cap a les persones que estaven amb contracte de sis mesos, així com el fet que hagin de tornar a la borsa. Continuem lluitant per resoldre la situació de les persones afectades.

Per altra banda, celebrem que aquestes places s’hagin transformat en una dotació més a la plantilla, però ho considerem del tot INSUFICIENT per poder reforçar l’estructura educativa a les etapes més primerenques i per a l’avanç cap a un sistema educatiu inclusiu, com indica l’Acord de Govern.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes