Oposicions

Nomenament com a persones funcionàries de carrera de la convocatòria d’oposicions de 2019

El dia 22 de febrer de 2024 es va publicar al BOE el nomenament com a funcionàries de carrera de les persones que tenien ajornada la fase de pràctiques o no l’havien superat de la convocatòria Resolució EDU/1/20219.

Ordre publicada al BOE de nomenament del personal funcionari de carrera.

Aquest nomenament serà amb efectes de l’1 de setembre de 2022. Anteriorment, el 28 de febrer del 2022, ja s’havia publicat al BOE el nomenament de la convocatòria esmentada, amb efectes d’1 de setembre de 2021.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes