Publicació de la llista provisional d’admesos i exclosos al concurs oposició de personal docent
El termini de reclamacions és del 14 al 27 de febrer de 2024. Només s’accepten les reclamacions presentades a través de “Consulta la llista provisional i presenta reclamació” i dins d’aquest termini.

Consulta les llistes

 

Com presentar una reclamació

Informació important a l’hora de presentar una reclamació:

  • Un cop presentada la reclamació, no podràs modificar-la ni presentar-ne una de nova.
  • Has de presentar una reclamació per cada especialitat en què participes.
  • Si el motiu de l’exclusió és que no has fet el pagament, has de presentar reclamació i adjuntar la justificació del pagament o l’acreditació de la causa de força major per la qual no has pagat.
  • Si no esmenes tots els defectes que han motivat la teva exclusió dins del termini de reclamacions, es considera que desisteixes de participar en el procés i en quedes exclòs o exclosa definitivament.

Tota la informació sobre les llistes provisionals i reclamacions al següent enllaç.


També s’ha publicat la versió unificada de la resolució amb totes les modificacions per a la seva consulta. Cal recordar que la versió oficial és la resolució publicada al DOGC i posteriors modificacions.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes