Personal laboral

LLISTA DEFINITIVA de persones admeses i excloses de la convocatòria extraordinària 16/2023

Personal laboral d’USTEC.STEs (IAC) informa:

Publicada la LLISTA DEFINITIVA de persones admeses i excloses de la convocatòria extraordinària 16/2023 per formar part de la BORSA de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per a cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral temporal.

Trobareu la RESOLUCIÓ al web del Departament https://educacio.gencat.cat/ca/serveis-tramits/treballa-amb-nosaltres/borses-treball/personal-laboral/convocatoria-extraordinaria/

També podeu accedir a les llistes a través del web de l’aspirant.

#AmbFermesaPelPersonalLaboral

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes