BOE

Normativa

BOE: Extracto de la Resolución de 7 de febrero de 2024, de la Secretaría de Estado de Educación, por la que se convocan plazas para auxiliares de conversación extranjeros para el curso académico 2024-2025

El Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports d’Espanya ha obert una convocatòria per a ciutadans estrangers que vulguin ser auxiliars de conversació en escoles espanyoles durant el curs 2024-2025. Aquesta oportunitat està dirigida a persones que ja tenen una titulació universitària o que estan cursant, com a mínim, el segon any d’estudis universitaris. Els interessats han de ser de països amb els quals Espanya tingui acords bilaterals de cooperació cultural, científica i tècnica, o memorandums d’educació.
Els auxiliars de conversació seleccionats treballaran com a ajudants en classes de llengües estrangeres (alemany, xinès, francès, anglès, italià, portuguès o rus) sota la supervisió d’un professor tutor. Aquest programa té l’objectiu de millorar la pràctica de conversació en llengües estrangeres dels estudiants espanyols.
Els beneficiaris d’aquesta convocatòria rebran una ajuda econòmica de fins a 6.400 euros per al curs acadèmic, a més de cobertura d’assegurança mèdica i un curs de formació inicial.
Terminis:
El termini per presentar les sol·licituds està obert des del dia següent a la publicació d’aquest extracte al BOE fins al 5 d’abril de 2024. Tota la informació detallada i els requisits específics es poden consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.
Aquesta iniciativa representa una excel·lent oportunitat per a aquells que busquen una experiència internacional en l’àmbit educatiu, aportant al mateix temps un valor afegit als processos d’ensenyament i aprenentatge de llengües a Espanya.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes