USTEC•STEs (IAC) denunciem que no s’hagi convocat la mesa de docents per tractar l’escola rural prevista per avui 7 de febrer.

L’escola rural és una peça clau per entendre quin ha estat el recorregut en educació que s’ha fet en aquest país al llarg del temps. Per aquest motiu, des d’USTEC•STEs hem estat sempre amatents a tot allò que concerneix l’escola rural.

L’interès i inquietuds envers l’escola rural ens ha menat a demanar, reiteradament i sense treva, reunions amb els màxims responsables d’escola rural del Departament d’Educació. La nostra intenció era fer una reunió conjunta amb personal docent i personal laboral. Malauradament, ens hem trobat durant molt de temps la porta tancada. Tant és així que, fins i tot, hem hagut de recórrer al Síndic de Greuges per exposar-li el desinterès que ha demostrat el Departament respecte de l’escola rural i el menyspreu que ha infligit als representants dels treballadors, fent gala d’una nul•la voluntat de diàleg sobre l’escola rural. Fins i tot el personal laboral, que sí que està fent meses, es queixa de la seva poca resolució.

Finalment, després de molts precs i d’adreçar-nos a diferents instàncies, el passat 17 de gener el Departament d’Educació va convocar una mesa tècnica per parlar de l’escola rural.
Per fi podíem tenir una reunió encara que només fos per personal docent. No podíem desaprofitar l’oportunitat i s’imposava l’eficàcia. Per això, tan bon punt vam rebre la convocatòria, vam fer arribar per escrit tot un seguit de temes sobre l’escola rural. Volíem posar damunt la taula qüestions concretes pendents de resoldre i problemàtiques diverses que l’afecten.

Quina va ser la nostra sorpresa i indignació quan les persones responsables de l’escola rural que per part del Departament van assistir a la dita reunió no van parlar de cap dels temes previstos perquè no s’havien preparat ni tan sols mínimament la reunió, la qual cosa demostra, altre cop, el menysteniment del Departament cap a l’escola rural. Acabada aquesta improductiva reunió, ens vam haver d’emplaçar per una altra data, concretament el 7 de febrer. A hores d’ara, la mesa no ha estat convocada, un altre cop el Departament ens demostra desinterès i poc respecte per les escoles rurals.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes