Vaga 7 de febrer: eduquem i ens mobilitzem per la pau

USTEC·STEs (IAC) convoquem el conjunt de professionals del món de l’educació a sumar-se a la vaga general del pròxim dimecres 7 de febrer, de 12 a 14h.

Reafirmem-nos col·lectivament, des del món de l’ensenyament, amb la justícia social i la dignitat de tots els pobles. Reivindiquem la cultura de pau i no-violència arreu i reclamem el dret a la vida digna i la fi de les opressions.

Exigim més inversions socials i aturar el negoci de la guerra: dotació de pressupostos l’educació, la sanitat i els serveis públics en comptes de la inversió militar creixent. Desmilitaritzem l’educació i les administracions perquè les armes sols maten, no eduquen.

Davant l’auge del racisme i el feixisme arreu i de les guerres, davant l’odi i l’exclusió, des de les aules diem prou i treballem pel pensament crític, la inclusió, la resolució de conflictes per vies no violentes i la solidaritat.

Ens cal aturar-nos. Aturar-nos per evidenciar que tot allò exposat, avui, té un nom: Palestina.

El dimecres 7F farà 4 mesos de l’inici del genocidi a Gaza, després de 16 anys de bloqueig a la zona i 75 de neteja ètnica i de colonialisme per part de l’Estat d’Israel. No podem normalitzar el genocidi planificat que està vivint la població Palestina. No en el nostre nom. La pau només pot arribar quan no hi hagi desigualtat ni opressió.
Perquè nosaltres ensenyem vida, USTEC·STEs (IAC) ens sumem a la jornada reivindicativa que es farà a escala de tot Catalunya, en la qual es proposa una aturada de 2h en els llocs de treball, la participació activa en accions i l’autoorganització als centres; així com manifestacions a la tarda arreu del territori català.
La lluita educa.

 

Convocatòries vaga 7F

Matí: aturades laborals de 12h a 14h arreu del territori i accions.

Barcelona: 12:30h Pl. Urquinaona.

Manresa: 12:30h Pl. Crist Rei.

Lleida: 13h Pl. Víctor Siurana.

Tarda: manifestacions.

Barcelona: 18h parc del Clot.

Girona: 18:30h subdelegació del Govern espanyol.

Reus: 19h Pl. Mercadal.

Tortosa: 19h Pl. Mercat.

Lleida: 19:30h Pl. Ricard Vinyes.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes