Premsa

‘Més enllà dels resultats dels informes PISA’, per Eva Vàzquez Bonavila – Marfanta

‘Més enllà dels resultats dels informes PISA’, per Eva Vàzquez Bonavila – Marfanta

Allò que hauria de ser i no és, a causa d’unes polítiques pretesament nefastes, és el fet de poder portar el teu fill o filla a l’escola pública que et toque, a la del teu barri, i saber que tindràs els i les millors professionals, que ton fill o filla disposarà d’unes instal·lacions adequades, que l’ensenyament serà de qualitat.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes