Premsa

El 31% de les substitucions de docents no s’han cobert aquest mes de gener, alerta USTEC – Lleida.com

El 31% de les substitucions de docents no s’han cobert aquest mes de gener, alerta USTEC – Lleida.com

Així, critiquen que les mesures proposades per l’administració són insuficients i demanen millores salarials, contractacions de durada anual del personal substitut, que es garanteixin les condicions i l’estabilitat dels interins i que el màster de secundària sigui més accessible.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes