Premsa

Jornades de portes obertes: the show must go on! – El Diari de l’Educació

Jornades de portes obertes: the show must go on! – El Diari de l’Educació

Si tinguéssim un Departament d’Educació que apostés decididament per l’escola pública, democràtica i de qualitat, oferint suficients places públiques en lloc de pagar els privilegis d’uns pocs amb els diners de tots i totes, perpetuant així el negoci dels centres privats-concertats, les jornades de portes obertes serien absurdes, ja que la millor escola pels nostres fills i filles seria la pública del costat de casa. I ho és.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes