Integració de professors d’FP: Termini per presentar al·legacions o sol·licitar el desistiment del període extraordinari (24-1 al 6-2)

Es troben publicades les llistes provisionals del procés d’integració del professorat del cos de professors tècnics de formació professional, a extingir, en el cos de professors d’ensenyament secundari.

Termini per presentar al·legacions de la llista provisional: del 24 de gener fins al 6 de febrer, ambdós inclosos.

Per presentar al·legacions o sol·licitar el desistiment del període extraordinari ho podeu fer en aquest enllaç.

Llistes

 

Per a més informació al següent enllaç.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes