Premsa

El posicionament inicial del sindicat USTEC·STEs en el debat sobre la situació del sistema educatiu de Catalunya – Lo Campus diari

El posicionament inicial del sindicat USTEC·STEs en el debat sobre la situació del sistema educatiu de Catalunya – Lo Campus diari

El sindicat proposa un decàleg de mesures per abordar en el debat i millorar els resultats educatius que van des del finançament de l’educació a l’augment de recursos, l’erradicació de la segregació i la necessitat imperativa de retornar la democràcia als centres.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes