Concurs oposició d’estabilització. Convocatòria 700: actes públics d’adjudicació de llocs de treball

S’ha fet públic l’Edicte de la Direcció General de Funció Pública, de 12 de gener de 2024, en relació amb la convocatòria i programació dels actes públics d’adjudicació de llocs de treball del concurs oposició d’estabilització de la convocatòria 700 del personal laboral.

Relació de llocs de treball que s’ofereixen i ordre d’elecció:

Podeu consultar la relació de llocs de treball que s’ofereixen per a les diferents categories en l’annex de l’Edicte de la Direcció General de Funció Pública, de 21.12.2023.

L’ordre en l’elecció de llocs de treball serà seguint el següent criteri, segons l’ordre de puntuació obtinguda en el procés de selecció:
  • en primer lloc, escolliran lloc de treball les persones aspirants que hagin estat proposades, si escau, en relació amb les places reservades per a persones amb discapacitat intel·lectual;
  • en segon lloc, escolliran lloc de treball les persones aspirants que hagin estat proposades, si escau, en relació amb les places reservades per a persones amb discapacitat;
  •  finalment, escolliran lloc de treball les persones aspirants que hagin estat proposades en relació amb les places no reservades, és a dir, la resta dels aspirants.

Programació de l’acte públic segons categories:

Totes les persones aspirants convocades s’hauran de presentar a l’acte d’adjudicació presencial amb l’original d’un document oficial que les identifiqui en el lloc i hora assignats per a cada categoria.
Les persones aspirants, que per diferents motius no hi puguin assistir, podran atorgar la representació en una altra persona. A aquest efecte, la persona representant haurà d’aportar en l’acte d’adjudicació la documentació següent:

  • L’atorgament de la representació de la persona aspirant: Model d’atorgament de representació.
  • Còpia del document d’identificació oficial de la persona aspirant representada.
  • El document original d’identificació oficial de la persona representant.

En tot cas, la decisió de la persona representant serà vinculant quant a l’elecció del lloc de treball de destinació.

Horaris i ubicació:

 

 

 

 

 

Clica aquí per accedir a la ubicació:

 

 

 

 

 

 

 

En cas de dubte, consulteu amb les referents del Personal Laboral de la USTEC·STEs (IAC) del vostre territori: Contacte

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes