Novetat: dret a compensació econòmica de les persones no estabilitzades.

Important! USTEC·STEs (IAC) us traslladem la següent informació:

En la reunió del grup d’estabilització de la Mesa General de la Funció Pública d’aquest matí, s’ha confirmat que les persones afectades que han participat en els processos d’estabilització i no han obtingut una plaça cobraran la compensació de 20 dies per any treballat quan acabi la seva relació laboral amb el Departament d’Educació, independentment de si obtenen adjudicació d’estiu i el contracte de la vacant acaba el 31 d’agost i se’ls torna a contractar l’1 de setembre.

El cobrament de la compensació no tindrà cap efecte sobre l’antiguitat o el número de borsa, no es produirà cap variació al respecte. Pel que fa al personal laboral, s’aplicarà el mateix criteri.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes