ATENCIÓ! Avaluació del professorat novell i oposicions docents.

Si t’han inscrit al curs d’iniciació a la tasca docent o t’han avisat per fer el període de prova inicial i has aprovat les oposicions aquesta informació t’interessa. Avaluació del professorat novell i oposicions docents.

Curs d’iniciació a la tasca docent. Les persones seleccionades al concurs oposició d’estabilització estan exemptes de realitzar-lo.

Període de prova inicial.  Tant les persones seleccionades al concurs oposició d’estabilització, com les que han superat les proves tot i no haver estat seleccionades estan exemptes de realitzar-la.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes