Comunicat

FP

Novetats sobre el procediment d’integració del PTFP al cos de professorat d’ensenyament secundari

A la mesa sectorial de negociació sobre el procés d’integració del professorat tècnic de formació professional (PTFP) al cos de professorat d’ensenyament secundari, vam preguntar, per escrit, “quan s’efectuarà aquesta integració?”. El Departament d’Educació ens ha contestat que “els endarreriments i la gestió de nòmina d’aquest professorat es farà al mes de desembre del 2023”.

D’altra banda, en aquesta mateixa línia, també vam demanar “quan es farà efectiva l’equiparació salarial del PTFP amb titulació superior d’FP, el professorat del cos de mestres d’arts i oficis, l’especialista, el tècnic en gestió, els assimilats i la resta de PTFP que no ha fet la sol·licitud d’integració?”. El Departament ens ha respost que resta “pendent de negociació a la mesa sectorial sol·licitada i prevista per al dia 5 de desembre”.

Per últim, USTEC·STEs volem recordar que hem iniciat la via administrativa prèvia a la via judicial per exigir la integració de tot el PTFP al cos de secundària. És a dir, la integració de tot el PTFP funcionari interí i en pràctiques i també dels titulats superiors d’FP, les titulacions dels quals són equivalents a efectes docents.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes