Informació sobre el CO d’estabilització

NOVETAT: Valoració definitiva dels mèrits. Aquesta puntuació es publica el 27 de novembre de 2023. 

Un cop resoltes les reclamacions, es publica la Valoració definitiva dels mèrits a l’Espai personal i al tauler d’anuncis de la seu del tribunal.

Aquesta puntuació es publica el 27 de novembre de 2023. Amb aquesta publicació es considerarà feta la notificació a les persones interessades a tots els efectes.

Contra la valoració definitiva dels mèrits pots interposar recurs d’alçada davant la persona titular de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà d’aquesta publicació.

(24/11/23)


Sobre la modificació de mèrits de persones participants que s’està donant en alguns tribunals, fet que comporta l’obertura de dos dies de reclamacions (que us consta a tots els opositors/es d’aquell tribunal), us confirmem que aquests dos dies només afecten a les persones a les que els han descomptat la valoració d’algun mèrit computat.

Les reclamacions només poden ser per aquell mèrit que se us ha modificat.

(23/11/23)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes