Premsa

L’Escola Sant Jaume, obligada a fer en castellà una assignatura per la petició d’un sol alumne – El Prat Digital

L’Escola Sant Jaume, obligada a fer en castellà una assignatura per la petició d’un sol alumne – El Prat Digital

El principal sindicat de mestres de Catalunya, USTEC-STEs IAC, ha denunciat que aquesta sentència és fruit de la “persecució política del català” i no sorgeix de ciutadania anònima, sinó que “està vinculada a associacions i partits polítics contraris a la llengua catalana”. Així ho ha assenyalat a elprat.ràdio la portaveu nacional d’USTEC, Iolanda.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes