Síndica de greuges a Tarragona: Atenció als veïns/es i a les entitats

El síndic de greuges de Tarragona ha publicat el següent comunicat:

Benvolguts/ Benvolgudes,

Els proper dijous 16 de novembre  l’equip del Síndic farà una atenció presencial o telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida als veïns i a les entitats de Tarragona  que vulguin fer consultes o exposar  queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,…).

Aquesta presència de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya a Tarragona s’emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones al municipi.

Les visites presencials s’atendran a:

Institut Municipal d’Educació (IMET), carrer Ramón y Cajal, 70.

Les persones que hi estiguin interessades, podran concertar prèviament l’entrevista a cita a Tarragona,  trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça citaprevia@sindic.cat

Restem a la vostra disposició per a qualsevol altre assumpte que ens vulgueu plantejar i en què sigui possible la nostra intervenció.

Cordialment,

2_sindica_3_novembre23

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes