Obertura extraordinària de la borsa de treball del personal laboral

Publicada la Resolució per la qual s’obre una convocatòria extraordinària per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral.

Aquesta obertura extraordinària afecta a les següents categories i en les següents comarques:

  • Fisioterapeuta (B) – FIS: Alt Empordà, Alt Penedès, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Priorat, Ripollès, Selva, Vallès Occidental.
  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: Tots els àmbits geogràfics.
  • Integrador/a social (C1) – INS: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelona Ciutat, Berguedà, Cerdanya, Conca de Barberà, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Gironès, Maresme, Moianès, Montsià, Noguera, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla d’Urgell, Pla de l’Estany, Priorat, Ribera d’Ebre, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Solsonès, Urgell, Vall d’Aran, Vallès Occidental, Vallès Oriental.
  • Oficial/a de 1a, cuiner/a (D1) – CUI: Alt Penedès, Bages, Baix Penedès, Barcelona Ciutat, Barcelonès, Garraf, Garrotxa, Gironès, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Vallès Occidental.
  • Oficial/a de 1a, manteniment (D1) – OFI: Bages, Garrotxa, Gironès, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva.
  • Ajudant/a de cuina-netejador/a (D2) – NAJ: Alt Camp, Alt Penedès, Bages, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Priorat, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Vallès Occidental.

Aquesta obertura permetrà la inscripció de noves persones a la borsa i o ampliar els àmbits territorials i/o les categories professionals per als participants actuals de la borsa.

Cal presentar les sol·licituds de participació a través d’aquest enllaç o bé a través de la web de l’aspirant.

El termini de presentació d’aquestes sol·licituds és del 7 al 20 de novembre del 2023.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes