Denunciem al Síndic que no s’integri el professorat del cos de PTFP al cos de secundària

Avui, 2 de novembre, USTEC·STEs hem presentat davant del Síndic de Greuges una queixa de denúncia contra el Departament d’Educació per no permetre la integració de tot el professorat tècnic de formació professional (PTFP) al cos de secundària.

La Llei estatal és contundent i permet la integració de tots els professors tècnics de formació professional que reuneixi els requisits de titulació. És a dir, es permet la integració de tot el professorat amb titulació universitària o equivalent a efectes docents. En canvi, la Resolució catalana d’integració tan sols permet la integració als funcionaris i funcionàries de carrera amb titulació universitària. Així doncs, queda fora d’aquesta integració el professorat del cos en situació d’interinitat o en pràctiques.

En la queixa, hem deixat palès que el Departament té a la seva disposició 33 milions d’euros per poder fer efectiva la integració, però es resisteix a dur-la a terme. La presentació d’aquesta queixa, amb tota la documentació pertinent, ha de servir perquè la síndica ens ajudi a treure a la llum la inacció de l’Administració de Catalunya i perquè aquesta rectifiqui.

USTEC·STEs estem utilitzant totes les eines possibles per posar fi a aquesta discriminació entre docents del mateix cos.

Amb fermesa pel col·lectiu docent i laboral!

Foto de la reunió d'UstecStes Lleida amb el Síndic de greuges de Lleida

Banner síndic de greuges

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes