RESOLUCIÓ EDU/3643/2023, de 27 d’octubre

Resum:

Modificar la base 3.2 de l’annex 1 de la Resolució EDU/4103/2022, de 23 de desembre, de convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats.

3.2 Termini de presentació de sol·licituds

Abans de finalitzar el mes de desembre de 2023 es publicarà al DOGC la Resolució per la qual es determina la data d’inici del termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils a comptar des de la data d’inici que es determini a la Resolució esmentada.

Enllaç a la resolució

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes