Concurs d’oposició d’estabilització: Signatura

ATENCIÓ: Informació sobre la signatura digital de les sol·licituds de les oposicions d’estabilització

Concurs d’oposició d’estabilització: Signatura

INFORMACIÓ SOBRE LA SIGNATURA DIGITAL DE LES SOL·LICITUDS DE LES OPOSICIONS D’ESTABILITZACIÓ

  • Gràcies a la insistència d’USTEC·STEs (IAC), s’acceptaran totes les sol·licituds presentades amb tota mena de signatura, sigui digital o no. Així, els tribunals no us demanaran que presenteu de nou les vostres sol·licituds i es faran les valoracions dels mèrits amb normalitat.
  • Avís: Hem avisat que dos tribunals han procedit incorrectament al respecte i els enviaran nota perquè facin una rectificació. Si rebeu missatge del vostre tribunal demanant-vos la sol·licitud de nou signada digitalment, ens ho feu arribar i ho traslladarem a l’administració.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes