Comunicat

FP

El professorat de formació professional opina

Enquesta inici de curs 2023/2024


Com ja sabeu, USTEC·STEs recollim la veu del professorat, i ara és el moment de dir la vostra. Si imparteixes classe a l’FP (cicles formatius d’FP, d’arts i disseny, d’esports, IFE’s, PFI, PTT. FIAM., etc), et convidem a participar en l’enquesta que t’hem enviat al correu electrònic d’XTEC.

Si per alguna circumstància no has rebut el correu, t’animem a posar-te en contacte amb nosaltres per solucionar la incidència.

Fes valer la teva veu i participa-hi!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes