Concurs d’oposició d’estabilització: Signatura
Concurs d’oposició d’estabilització: Signatura del full de baremació de mèrits

Tot i les pressions que hem fet des d’USTEC•STEs, el Departament ha informat que la signatura del full de sol·licitud de baremació de mèrits ha de ser digital.
Diu ser conscient que moltes persones han tingut dificultats per obtenir i utilitzar la firma digital, i per això ha donat ordres als tribunals perquè realitzin la valoració en tots els casos, tinguin o no firma digital. Però, tot i això, els tribunals podran reclamar als aspirants que rectifiquin la firma.

 

Per tant, qui no tingui firmat electrònicament el document, haurà d’esmenar aquest fet, si així se li demana. Estan estudiant la possibilitat de fer-ho durant la presentació de reclamacions a la llista provisional de mèrits. Tanmateix, s’informarà degudament els aspirants que ho hagin de resoldre.

 

Tot i que el Departament ens ha dit que, a priori, no s’eliminarà a ningú per no haver presentat aquest document sense signatura electrònica, USTEC·STEs (IAC) tornarem a exigir al Departament d’Educació que accepti les sol·licituds amb qualsevol mena de signatura sense que hàgiu de tornar a entregar-la, donat que ni a la resolució ni a les instruccions consta que obligatòriament s’hagués de signar digitalment per no generar novament més neguit als participants per aquesta qüestió.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes