Premsa

Català en alerta roja: els experts alerten que la millora a primària és “anecdòtica” – El Món

Català en alerta roja: els experts alerten que la millora a primària és “anecdòtica” – El Món

Ara bé, Segura avisa que la davallada en els resultats continuarà perquè es deu a “l’enfocament competencial” i a la “digitalització desmesurada sense reflexió pedagògica”. “No perquè ara haguem millorat en català [a la primària] hem de tirar coets. El que s’ha de fer és recuperar formes de treballar que sabem que funcionaven”.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes