Premsa

Les oposicions d’estabilització de docents: un 33% de suspesos i decepció entre els sindicats – El Nacional

Les oposicions d’estabilització de docents: un 33% de suspesos i decepció entre els sindicats – El Nacional

Des d’USTEC-STEs expliquen que “no s’ha rebaixat el temari” i creuen s’examina una teoria que ja està “totalment obsoleta”, tenint en compte que és de l’any 1990. També confirmen una “falta de transparència” en les correccions i els criteris aplicats pels diferents tribunals. “Els criteris i les rúbriques de correcció no s’han fet públiques, en algunes especialitat hi ha diferències abismals entre diferents tribunals i no hi ha cap mena de feedback entre els tribunals i els opositors, tampoc després…

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes