Premsa

Llengua Catalana és l’especialitat amb més vacants buides a Secundària a les oposicions de docent – Público

Llengua Catalana és l’especialitat amb més vacants buides a Secundària a les oposicions de docent – Público

El sindicat USTEC-STEs (IAC) va denunciar fa uns dies que el curs 2023-2024 havia començat amb gairebé 500 places de docents sense cobrir a la secundària i la formació professional (FP) entre titulars i substitucions. Segons el sindicat, el 30% d’aspirants a les oposicions a docents del departament d’Educació han presentat una reclamació pels resultats obtinguts, que són 8.440 persones.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes