Concurs oposició extraordinari: Notes definitives i presentació de mèrits

Notes definitves

Els tribunals publicaran la puntuació definitiva de la prova a l’Espai personal i al tauler d’anuncis de la seu del tribunal.

Amb aquesta publicació es considerarà feta la notificació a les persones interessades a tots els efectes.

Contra la puntuació definitiva de la prova podràs interposar recurs d’alçada davant la persona titular de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà d’aquesta publicació.


Presentació de mèrits

Si superes la fase d’oposició, cal que emplenis i enregistris a l’Espai personal la “Sol·licitud de valoració i full d’al·legació de mèrits del procediment d’ingrés” amb tots els mèrits que vols que el tribunal et valori, tant els que consten a l’aplicació com els nous al·legats.

El termini de presentació s’inicia el 4 d’octubre a les 10 hores del matí. Consulta la convocatòria del teu tribunal a l’Espai personal per conèixer el termini. Un cop finalitzat, pots consultar la documentació, però no afegir-ne de nova ni presentar més al·legacions.

Segons ha informat la unitat administrativa corresponent, per la incidència tècnica del primer dia de presentació de mèrits, s’amplia el termini dues hores.

Per tant, el termini de presentació de mèrits és fins les 14 hores de l’11 d’octubre de 2023.

Per més informació ves a la web del departament.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes