Novetats sobre els processos d’estabilització: Concurs de mèrits i concurs oposició extraordinari

Actualitzat!

⇒ Oposicions extraordinàries (Informació del 21/09/23)

 

🆕 Oposicions extraordinàries:
MODIFICACIÓ DE LA DATA DE PUBLICACIÓ DEL LLISTAT DEFINITIU

 

👉 La nova data de publicació serà, possiblement, el dia 2 d’octubre . El motiu de l’endarreriment és el nombre elevat de reclamacions rebudes: 8.440 reclamacions en total que són un 30% dels participants, en alguns tribunals és el 50%.

 

👉 La data d’entrega dels mèrits serà des del 3 d’octubre .

 

 ⚠️ AVÍS:  Les dates són estimatives i estan subjectes a possibles noves modificacions.

 


 

Informació del 19/09/23

 

🟢 CONCURS DE MÈRITS
La setmana que ve (sense concreció de del dia) es publicarà:
👉 Un nou llistat de recursos d’alçada estimats.
👉 El nou i darrer llistat de seleccionats:  Hi ha hagut 74 noves renúncies.

 

A finals de setembre:
👉 Publicació d’una única acta de proposta de persones seleccionades per publicar al DOGC que recollirà a totes les persones dels llistats publicats anteriorment i serà el llistat que s’enviarà al Ministeri per què es faci la publicació al BOE.

 

🟢 CONCURS OPOSICIÓ
👉 Publicació de les notes definitives de la fase d’oposició:
26 i 27 de setembre

 

👉 Fase de mèrits:
Al mes d’octubre (no hi ha data concreta)

 

⚠️ USTEC•STEs (IAC) hem denunciat que quedaran moltes places desertes en moltes especialitats perquè s’ha suspès a molta gent, i la disparitat de resultats entre tribunals d’una mateixa especialitat.

 

No és acceptable que quedin places desertes a les oposicions d’estabilització perquè contradiu l’objectiu d’estabilitzar a les persones en abús i, en tot cas, si en queden sí o sí, aquestes places haurien de ser traspassades al concurs de mèrits.

 

Novament manifestem el nostre desacord en la forma en com es gestionen els processos d’oposició i la subjectivitat de l’avaluació dels aspirants davant la manca d’un control exhaustiu i uns criteris objectius que evitin situacions de desgreuge entre participants dels diferents tribunals.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes